Siirry sisältöön

Mobiilikortti on ekologinen vaihtoehto muoviselle jäsenkortille. Luonto kiittää, kun käytämme digitaalisia palveluita ja vähennämme yhdessä muovin määrää. Pro on päättänyt luopua kokonaan muovisista jäsenkorteista.

Jäsenkorttisi on aina mukana kun lataat Ammattiliitto Pro-sovelluksen puhelimeen.

Jos sinulla ei vielä ole mobiilikorttia, se kannattaa ladata nyt. Lataaminen on helppoa: Löydät sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta nimellä Ammattiliitto Pro. Saat sen maksutta Android- tai iOS-älypuhelimeen. 

Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi, henkilötunnuksesi loppuosan (ilman viivaa), sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi sekä kirjautumiskoodin. 
Huolehdithan ennen lataamista, että sähköposti- ja matkapuhelintiedot ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä.

Digitaalinen jäsenkortti on luotu jokaiselle prolaiselle jäsenelle (myös seniorijäsenelle) ja se löytyy  kirjautumalla Proplussaan ja klikkaamalla kohtaa ”Jäsentietoni”. 

Linkki pro+-sivustolle www.proplus.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kun kirjaudut Pro+ palveluun ensimmäistä kertaa tunnistaudu ensin verkkopankkitunnuksillasi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Tämän jälkeen järjestelmä pyytää sinua asettamaan salasanasi. Jäsenkortin saat ladattua käyttöösi sinisestä painikkeesta ”Näytä jäsenkortti”. Voit tulostaa sen paperisena tai tallentaa laitteesi näytölle.