70_pieni
slogan

Maanpuolustuksen Henkilökuntaliitto MPHL ry on itsenäinen, puoluepoliittisesti sitoutumaton - suurin puolustushallinnossa (Puolustushallinto = Puolustusministeriö, Puolustusvoimat sekä Puolustushallinnon Rakennuslaitos), Rajavartiolaitoksessa, Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon Palvelukeskuksessa (Palkeet-virasto), Hallinnon Tietotekniikkakeskuksessa (Haltik) samoin kuin Leijona Catering Oy:n, Millog Oy:n, Suomen Erillisverkot Oy:n ja Valtioneuvoston hallintoyksikön (VNHY) työpaikoilla toimiva koko siviilihenkilöstön ammattijärjestö. 

Liitto edistää jäsentensä oikeudenmukaista palkkausta, työsuhdeturvaa ja työolojen kehittämistä neuvottelemalla ja vaikuttamalla päätöksentekoon.

MPHL ry:n toiminnan arvoina ovat:

  • Oikeudenmukaisuus

  • Tasa-arvoisuus

  • Luotettavuus ja

  • Poliittinen sitoutumattomuus.

Näiden periaatteiden mukaisesti teemme vahvaa edunvalvontatyötä koko maanpuolustuksen siviilihenkilöstön ammattijärjestönä myös kaikissa siviilihenkilöstön palkkausjärjestelmissä.

Liiton jäsenkunnassa sekä virka- että työsuhteisilla jäsenillämme on korkeatasoista, monipuolista osaamista ja ammattitaitoa kaikilta siviilien ammattialoilta.

Ylintä päätösvaltaa MPHL ry:ssä käyttää joka neljäs vuosi kokoontuva liittokokous, joka muun muassa valitsee valtuuston, hallituksen ja liiton puheenjohtajan. Viimeisin liittokokous pidettiin lokakuussa 2013, ja seuraava on syksyllä 2017.

MPHL ry on Palkansaajajärjestö Pardian jäsen, joka kuuluu STTK:laiseen ammattiliittokenttään.


Liity jäseneksi